Bigos

Бигосът е старо полско ястие, което често се свързва с родната ни кулинарна традиция. Поднася се на семейни тържества или празнични поводи и радва със сложния си вкус. Колкото по-дълго се готви, толкова по-добре, затова го пригответе предварително.

Приготвяне: 1h 45 min

Средно

Bigos

Приготвяне: 1h 45 min

Средно

Съставки:

  • 800 g Water, tap
  • 1 g черен пипер
  • 2 g бахар
  • 1 g дафинови листа
  • 2 g сушен майоран
  • 25 g Mushrooms, white, cooked, boiled, drained, without salt
  • 300 g задушен пушен бекон
  • 1000 g кисело зеле
  • 1 g Owoc jałowca
  • 250 g Brittle smoked sausage
  • 1 g смлян кимион
  • 350 g лук
  • 5 g захар
  • 20 g свинска мас
  • 6 g сол
  • 80 g Сушени сини сливи без семки
  • 50 g доматен концентрат 30%
  • 700 g Свинско месо, обезкостен бекон
  • 100 g паста от говежди бульон - CVR

Начин на приготвяне:

  1. Поставете купа върху капака на чашата, претеглете 25 грама сушени гъби и ги залейте с вода (500 грама). Оставете купата с гъбите да се накисне за 2 часа или най-добре за една нощ.

Изтеглете приложението Philipiak Home, в което ще откриете всички рецепти за Cookover

Как да го направя

  • Сканирай QR кода
  • Изтеглете приложението на телефона си
  • Регистрирайте се в приложението Philipiak Home и използвайте пълното съдържание на рецептите за Cookover