Традиционен червен борш

Боршът е традиционна супа, приготвена от ферментирала закваска от цвекло. Приготвя се по време на празничния сезон, особено на Коледа. Тази ароматна супа, поднесена с равиоли, има много любители.

Приготвяне: 1h 45 min

Лесно

Традиционен червен борш

Приготвяне: 1h 45 min

Лесно

Съставки:

  • 1300 g Water, tap
  • 1 g бахар
  • 80 g Pasta rosołowa - CVR
  • 1 g сушен майоран
  • 10 g сушени гъби
  • 1 g дафинови листа
  • 150 g лук
  • 5 g захар
  • 20 g чесън
  • 100 g моркови
  • 100 g ябълки
  • 6 g сол
  • 50 g допълнително масло
  • 300 g цвекло
  • 100 g праз
  • 100 g Целина
  • 700 g закваска от цвекло - CVR
  • 2 g Смлян черен пипер

Начин на приготвяне:

  1. Добавете в чашата 150 грама обелен и нарязан на малки парчета лук, 100 грама бяла част от праза, нарязана на парчета с дължина 1 см. Накълцайте 10 секунди на 10 скорости

Изтеглете приложението Philipiak Home, в което ще откриете всички рецепти за Cookover

Как да го направя

  • Сканирай QR кода
  • Изтеглете приложението на телефона си
  • Регистрирайте се в приложението Philipiak Home и използвайте пълното съдържание на рецептите за Cookover