Плънка за руски пелмени

Плънката за руските пелмени е кремообразна. и леко солена, с нотка на сладост, идваща от лука. Това е една от най-обичаните разновидности на пелмени, която често се сервира със заквасена сметана, която им придава допълнителна дълбочина на вкуса.

Приготвяне: 25 min

Лесно

Плънка за руски пелмени

Приготвяне: 25 min

Лесно

Съставки:

  • 3 g черен пипер
  • 500 g извара
  • 300 g лук
  • 9 g сол
  • 600 g Картофи, варени във вода
  • 100 g Масло от рапично семе

Начин на приготвяне:

  1. Обелете лука, нарежете го на по-малки парчета, добавете го в чашата, затворете я и я накълцайте за 10 секунди на 10 скорости. Отворете чашата и изстържете нарязаните съставки от стените към дъното на чашата с помощта на шпатула

Изтеглете приложението Philipiak Home, в което ще откриете всички рецепти за Cookover

Как да го направя

  • Сканирай QR кода
  • Изтеглете приложението на телефона си
  • Регистрирайте се в приложението Philipiak Home и използвайте пълното съдържание на рецептите за Cookover