Месна плънка за пелмени

Пълнежът за кнедли с месо е класическа и изключително популярна версия на това ястие. Тя се характеризира със сочно месо, подправено с ароматни подправки.

Приготвяне: 2h 40 min

Лесно

Месна плънка за пелмени

Приготвяне: 2h 40 min

Лесно

Съставки:

  • 1000 g Water, tap
  • 1 g черен пипер
  • 50 g Pasta rosołowa - CVR
  • 750 g пуешко бутче
  • 500 g птичи джоланчета
  • 300 g лук
  • 100 g Масло от рапично семе

Начин на приготвяне:

  1. Добавете ситно нарязания лук в чашата. Накълцайте за 10 секунди при скорост от 10 оборота. Отворете чашата и изстържете нарязания лук от стените в центъра на чашата с помощта на шпатула.

Изтеглете приложението Philipiak Home, в което ще откриете всички рецепти за Cookover

Как да го направя

  • Сканирай QR кода
  • Изтеглете приложението на телефона си
  • Регистрирайте се в приложението Philipiak Home и използвайте пълното съдържание на рецептите за Cookover