Пуйка в сос от пачи крак с печени картофи
Друго предложение за "комфортна храна". Това деликатно, но наситено с вечни вкусове ястие е подходящо за събирания на по-големи групи, тъй като има толкова разнообразен вкус, че със сигурност ще се хареса на всички гости на празненството.
Приготвяне: 30 min
Лесно

Приготвяне: 30 min
Лесно
Съставки:
- 300 g Water, tap
- 45 g Pasta rosołowa - CVR
- 75 g шалот
- 100 g 30% сметана
- 1 g Estragon, suszony
- 200 g Kurki
- 8 g чесън
- 3 g сол
- 75 g допълнително масло
- 150 g праз
- 60 g Масло от рапично семе
- 15 g Семена от копър
- 600 g Картофи, късни
- 800 g пуешко филе
Начин на приготвяне:
- Поставете пуешкото в купа, добавете 1/2 чаена лъжичка сол, 1 чаена лъжичка сух естрагон, 1 пресована скилидка чесън и 2 супени лъжици олио. Разбъркайте заедно и поставете месото в хладилника.