Вегетариански бургер с цвекло

Веганският бургер с цвекло е креативен и вкусна алтернатива на традиционните бургери с месо. Цвеклото с нотка балсамов оцет му придава уникален вкус, цвят и текстура. Той се съчетава перфектно с любимата ви бутертестова кифла и зеленчукови гарнитури, за да създадете пълноценна вегетарианска комфортна храна.

Приготвяне: 40 min

Средно

Вегетариански бургер с цвекло

Приготвяне: 40 min

Средно

Съставки:

  • 1 g черен пипер
  • 30 g балсамов оцет
  • 200 g лук
  • 10 g чесън
  • 300 g галета
  • 30 g лимонов сок
  • 100 g праз
  • 120 g Масло от рапично семе
  • 20 g Семена от копър
  • 20 g листа от магданоз
  • 1000 g Цвекло, варено във вода

Начин на приготвяне:

  1. Отворете чашата. Добавете в чашата 20 грама (½ връзка) листа от магданоз без дръжките, 20 грама (½ връзка) копър, нарязани на парчета с дължина 1 см. Затворете чашата с капак с тапа.

Изтеглете приложението Philipiak Home, в което ще откриете всички рецепти за Cookover

Как да го направя

  • Сканирай QR кода
  • Изтеглете приложението на телефона си
  • Регистрирайте се в приложението Philipiak Home и използвайте пълното съдържание на рецептите за Cookover