Баклава с пекан

ова е основна рецепта, по която можете да приготвите баклава с любимите си ядки. Баклава с пекани може да се хареса особено на тези, за които орехите са твърде горчиви. Пеканите са подобни на орехите както на външен вид, така и на вкус. И на вкус са подобни на орехите, но определено са по-меки и имат приятен карамелено-сладък вкус

Приготвяне: 55 min

Лесно

Баклава с пекан

Приготвяне: 55 min

Лесно

Съставки:

  • 100 g Water, tap
  • 40 g кафява захар
  • 1 g смляна канела
  • 400 g орехови ядки
  • 30 g Woda różana
  • 450 g Ciasto filo
  • 200 g захар
  • 110 g допълнително масло
  • 20 g лимонов сок
  • 40 g Масло от рапично семе

Начин на приготвяне:

  1. Добавете 50 грама ядки в чашата и смелете за 3 секунди при 12 обратна скорост. Прехвърлете в купа и оставете настрана.

Изтеглете приложението Philipiak Home, в което ще откриете всички рецепти за Cookover

Как да го направя

  • Сканирай QR кода
  • Изтеглете приложението на телефона си
  • Регистрирайте се в приложението Philipiak Home и използвайте пълното съдържание на рецептите за Cookover