Салата от целина с праскова

Както знаем, салатите са чудесен източник на витамини, а целината е богата на витамин С, витамини от група В и витамин Е. От кореноплодните зеленчуци целината съдържа най-много фосфор, но също така осигурява калций, цинк, калий, магнезий и желязо. В комбинация със сладостта на прасковите и султана тя представлява вкусна салата, която разнообразява обедното ви ястие.

Приготвяне: 10 min

Лесно

Салата от целина с праскова

Приготвяне: 10 min

Лесно

Съставки:

  • 1 g черен пипер
  • 150 g майонеза
  • 6 g сол
  • 30 g лимонов сок
  • 50 g Султанки, сушени
  • 300 g праскови
  • 600 g Целина

Начин на приготвяне:

  1. Отворете чашата. Добавете в чашата 300 грама отцедени праскови от консерва (можете да използвате пресни обелени и почистени от костилките праскови). Затворете чашата с капак с тапа

Изтеглете приложението Philipiak Home, в което ще откриете всички рецепти за Cookover

Как да го направя

  • Сканирай QR кода
  • Изтеглете приложението на телефона си
  • Регистрирайте се в приложението Philipiak Home и използвайте пълното съдържание на рецептите за Cookover