Печено пълнено зеле без опаковане

За разлика от традиционните пълнени зелеви рула, увити в зелеви листа, тези се приготвят в по-опростен вариант. Смесихме настърганото зеле и ориза с месото, оформихме котлети, които изпекохме във вкусен доматен сос. Те се получават добре, когато нямаме време за изискани ястия за вечеря.

Приготвяне: 1h 30 min

Средно

Печено пълнено зеле без опаковане

Приготвяне: 1h 30 min

Средно

Съставки:

  • 100 g Water, tap
  • 1 g черен пипер
  • 50 g Pasta rosołowa - CVR
  • 700 g Tomato products, canned, puree, with salt added
  • 800 g мляно свинско месо
  • 400 g лук
  • 12 g сол
  • 120 g бял ориз
  • 50 g допълнително масло
  • 120 g Цели кокоши яйца
  • 200 g Сметана, 18% масленост
  • 800 g Бяло зеле
  • 80 g Масло от рапично семе

Начин на приготвяне:

  1. Отворете чашата. Добавете 400 грама зеле, нарязано на 3-сантиметрови парчета, в чашата и ½ чаена лъжичка сол. Затворете чашата с капак с тапа.

Изтеглете приложението Philipiak Home, в което ще откриете всички рецепти за Cookover

Как да го направя

  • Сканирай QR кода
  • Изтеглете приложението на телефона си
  • Регистрирайте се в приложението Philipiak Home и използвайте пълното съдържание на рецептите за Cookover