Пълнено зеле в тиган без опаковане

За разлика от традиционните пълнени зелеви рула, увити в зелеви листа, тези се приготвят в по-опростен вариант. Смесваме настъргано, бланширано зеле и ориз с месо и пържим вкусни, златисти котлети. Те са идеални, когато не разполагате с време за изискани ястия за вечеря. Заляти с нашия доматен сос Cookover, те просто се топят в устата.

Приготвяне: 1h

Средно

Пълнено зеле в тиган без опаковане

Приготвяне: 1h

Средно

Съставки:

  • 1200 g Water, tap
  • 1 g черен пипер
  • 800 g мляно свинско месо
  • 200 g лук
  • 50 g свинска мас
  • 12 g сол
  • 120 g бял ориз
  • 50 g галета
  • 120 g Цели кокоши яйца
  • 800 g Бяло зеле
  • 80 g Масло от рапично семе

Начин на приготвяне:

  1. Отворете чашата. Добавете 400 грама зеле, нарязано на 3-сантиметрови парчета, в чашата и 1/2 чаена лъжичка сол. Затворете чашата с капак с тапа

Изтеглете приложението Philipiak Home, в което ще откриете всички рецепти за Cookover

Как да го направя

  • Сканирай QR кода
  • Изтеглете приложението на телефона си
  • Регистрирайте се в приложението Philipiak Home и използвайте пълното съдържание на рецептите за Cookover