Пълнено зеле в тиган без опаковане
За разлика от традиционните пълнени зелеви рула, увити в зелеви листа, тези се приготвят в по-опростен вариант. Смесваме настъргано, бланширано зеле и ориз с месо и пържим вкусни, златисти котлети. Те са идеални, когато не разполагате с време за изискани ястия за вечеря. Заляти с нашия доматен сос Cookover, те просто се топят в устата.
Приготвяне: 1h
Средно

Приготвяне: 1h
Средно
Съставки:
- 1200 g Water, tap
- 1 g черен пипер
- 800 g мляно свинско месо
- 200 g лук
- 50 g свинска мас
- 12 g сол
- 120 g бял ориз
- 50 g галета
- 120 g Цели кокоши яйца
- 800 g Бяло зеле
- 80 g Масло от рапично семе
Начин на приготвяне:
- Отворете чашата. Добавете 400 грама зеле, нарязано на 3-сантиметрови парчета, в чашата и 1/2 чаена лъжичка сол. Затворете чашата с капак с тапа