Шоколадово тесто за гофрети
"Гофретите по нашата рецепта могат да се сервират по много различни начини - от традиционното поръсване с пудра захар или заливане с кленов сироп до по-креативни варианти с плодове, бита сметана, сладолед или пълнеж в стил гофретен сандвич. Всичко зависи от вашите вкусове и предпочитанията. Разполагате ли с гофретник у дома? Тази рецепта е точно за вас!"
Приготвяне: 30 min
Лесно
Приготвяне: 30 min
Лесно
Съставки:
- 12 g прах за печене
- 40 g Cukier puder CVR
- 20 g екстракт от ванилия
- 100 g Chocolate, dark, 70-85% cacao solids
- 1 g сол
- 360 g Цели кокоши яйца
- 600 g Пшенично брашно, тип 550
- 680 g мляко за пиене, 2 % масленост
- 200 g Масло от рапично семе
- 10 g какао 16 % на прах
Начин на приготвяне:
- Отворете чашата. Поставете бъркалка в чашата.