Шоколадово тесто за гофрети

"Гофретите по нашата рецепта могат да се сервират по много различни начини - от традиционното поръсване с пудра захар или заливане с кленов сироп до по-креативни варианти с плодове, бита сметана, сладолед или пълнеж в стил гофретен сандвич. Всичко зависи от вашите вкусове и предпочитанията. Разполагате ли с гофретник у дома? Тази рецепта е точно за вас!"

Приготвяне: 30 min

Лесно

Шоколадово тесто за гофрети

Приготвяне: 30 min

Лесно

Съставки:

  • 12 g прах за печене
  • 40 g Cukier puder CVR
  • 20 g екстракт от ванилия
  • 100 g Chocolate, dark, 70-85% cacao solids
  • 1 g сол
  • 360 g Цели кокоши яйца
  • 600 g Пшенично брашно, тип 550
  • 680 g мляко за пиене, 2 % масленост
  • 200 g Масло от рапично семе
  • 10 g какао 16 % на прах

Начин на приготвяне:

  1. Отворете чашата. Поставете бъркалка в чашата.

Изтеглете приложението Philipiak Home, в което ще откриете всички рецепти за Cookover

Как да го направя

  • Сканирай QR кода
  • Изтеглете приложението на телефона си
  • Регистрирайте се в приложението Philipiak Home и използвайте пълното съдържание на рецептите за Cookover