Пица - бързо, хрупкаво тесто

Бърз вариант на класическото италианско тесто за пица. За да получите хрупкава пица, използвайте брашно от твърда пшеница (фино с млян грис) вместо класическото брашно тип 00. твърдата пшеница е италиански сорт, който се характеризира с много твърди зърна с по-нисък гликемичен индекс, което дава дълготрайно усещане за ситост

Приготвяне: 1h 10 min

Лесно

Пица - бързо, хрупкаво тесто

Приготвяне: 1h 10 min

Лесно

Съставки:

  • 240 g Water, tap
  • 40 g зехтин екстра върджин
  • 400 g Semolina, unenriched
  • 5 g захар
  • 6 g сол
  • 15 g Мая за печене, пресована

Начин на приготвяне:

  1. Добавете 400 г грис в чашата. Смелете за 1 минута на 20 оборота. Добавете 15 грама прясна мая (по желание 1,5 чаени лъжички суха мая) в чашата, 1 чаена лъжичка захар и 240 грама вода. Месете 3 минути на 8 скорости на въртене

Изтеглете приложението Philipiak Home, в което ще откриете всички рецепти за Cookover

Как да го направя

  • Сканирай QR кода
  • Изтеглете приложението на телефона си
  • Регистрирайте се в приложението Philipiak Home и използвайте пълното съдържание на рецептите за Cookover