Пилешко корма

Това е вид къри, което се приготвя от варени ядки кашу, комбинирани с кисело мляко и множество ароматни подправки, които между другото в индийската кухня се добавят не на щипки, а с лъжица.

Приготвяне: 1h 10 min

Лесно

Пилешко корма

Приготвяне: 1h 10 min

Лесно

Съставки:

  • 2600 g Water, tap
  • 1 g дафинови листа
  • 30 g лют червен пипер
  • 3 g куркума
  • 90 g лайм
  • 25 g пресен кориандър
  • 15 g кафява захар
  • 250 g шалот
  • 3 g смлян кардамон
  • 8 g Spices, cumin seed
  • 1 g карамфил
  • 3 g семена от кориандър
  • 20 g пресен джинджифил
  • 800 g пилешко филе
  • 3 g гарам масала
  • 8 g Laska cynamonu
  • 150 g ядки кашу
  • 90 g Sól do gotowania
  • 1 g Strączki kardamonu
  • 30 g захар
  • 16 g чесън
  • 8 g сол
  • 120 g допълнително масло
  • 200 g Натурално кисело мляко, 2% масленост
  • 200 g консервирани домати (нарязани на филийки)

Начин на приготвяне:

  1. Поставете купа върху капака на чашата, претеглете 150 грама кашу и 600 грама вряща вода. Оставете настрана. Поставете друга купа върху капака на чашата, претеглете 800 грама пилешко филе без мембрани, нарязано на на 3 см парчета, залейте с 2 литра вода, смесена с 5 с.л. сол и 2 с.л. захар. Поставете в хладилника, за да се маринова.

Изтеглете приложението Philipiak Home, в което ще откриете всички рецепти за Cookover

Как да го направя

  • Сканирай QR кода
  • Изтеглете приложението на телефона си
  • Регистрирайте се в приложението Philipiak Home и използвайте пълното съдържание на рецептите за Cookover