Хранителна супа с бобови култури, батати и каша от булгур
Тази супа е вкусно и засищащо ястие, което съчетава разнообразни вкусове и текстури. Това е балансирано от хранителна гледна точка ястие, идеално за студените дни. Може да служи като основно ястие.
Приготвяне: 1h
Средно

Приготвяне: 1h
Средно
Съставки:
- 1500 g Water, tap
- 1 g черен пипер
- 85 g Pasta rosołowa - CVR
- 60 g соев сос
- 100 g Крупища от булгур
- 3 g гранулиран чесън
- 50 g пролетен лук
- 300 g сладък картоф
- 400 g мляно говеждо месо
- 180 g лук
- 10 g чесън
- 100 g моркови
- 6 g сол
- 60 g допълнително масло
- 100 g Целина
- 200 g Картофи, късни
Начин на приготвяне:
- Отворете чашата. Добавете в чашата 400 грама смляно говеждо месо, 3 супени лъжици соев сос, 1 чаена лъжичка бульонна паста и 1/2 чаена лъжичка черен пипер. Затворете чашата с капак с тапа.