Pizzerini с шунка
Pizzerinki", приготвени от пухкаво тесто с мая и пълнени с доматен сос, сирене и шунка са идеални за топла закуска.
Приготвяне: 2h 20 min
Средно
Приготвяне: 2h 20 min
Средно
Съставки:
- 420 g пшенично брашно
- 250 g Water, tap
- 1 g черен пипер
- 20 g пресен босилек
- 250 g стърготини моцарела
- 100 g лук
- 10 g захар
- 10 g чесън
- 12 g сол
- 15 g Мая за печене, пресована
- 90 g Зехтин
- 100 g Говежда шунка, варена
- 400 g консервирани домати (нарязани на филийки)
Начин на приготвяне:
- Отворете чашата. Добавете 250 грама вода, 15 грама натрошена мая, 30 грама зехтин и 420 грама брашно в чашата. Затворете чашата с капак със запушалка. Разбърквайте в продължение на 8 минути при скорост 4 на обратна скорост.