Pizzerini с шунка

Pizzerinki", приготвени от пухкаво тесто с мая и пълнени с доматен сос, сирене и шунка са идеални за топла закуска.

Приготвяне: 2h 20 min

Средно

Pizzerini с шунка

Приготвяне: 2h 20 min

Средно

Съставки:

  • 420 g пшенично брашно
  • 250 g Water, tap
  • 1 g черен пипер
  • 20 g пресен босилек
  • 250 g стърготини моцарела
  • 100 g лук
  • 10 g захар
  • 10 g чесън
  • 12 g сол
  • 15 g Мая за печене, пресована
  • 90 g Зехтин
  • 100 g Говежда шунка, варена
  • 400 g консервирани домати (нарязани на филийки)

Начин на приготвяне:

  1. Отворете чашата. Добавете 250 грама вода, 15 грама натрошена мая, 30 грама зехтин и 420 грама брашно в чашата. Затворете чашата с капак със запушалка. Разбърквайте в продължение на 8 минути при скорост 4 на обратна скорост.

Изтеглете приложението Philipiak Home, в което ще откриете всички рецепти за Cookover

Как да го направя

  • Сканирай QR кода
  • Изтеглете приложението на телефона си
  • Регистрирайте се в приложението Philipiak Home и използвайте пълното съдържание на рецептите за Cookover