Франкфуртска супа
Много проста, гъста и засищаща супа с добавени зеленчуци и пушени колбаси. Подходяща за по-студените дни.
Приготвяне: 50 min
Лесно

Приготвяне: 50 min
Лесно
Съставки:
- 1500 g Water, tap
- 2 g черен пипер
- 1 g бахар
- 90 g Pasta rosołowa - CVR
- 3 g сушен майоран
- 1 g дафинови листа
- 450 g пържени картофи
- 130 g лук
- 10 g чесън
- 100 g моркови
- 100 g Целина
- 200 g Картофи, късни
- 70 g слънчогледово олио
- 25 g листа от магданоз
- 100 g корен от магданоз
Начин на приготвяне:
- Отворете чашата. Добавете 25 грама магданоз, нарязан на по-малки парчета, в чашата. Затворете чашата с корковия капак. Ръсете в продължение на 5 секунди при 20 оборота.