Falafel

Фалафел е веганско кюфте, приготвено от изсушен, предварително накиснат нахут. Ястието е популярно в цял свят, но е основна част от арабската кухня. Фалафелите са любими на веганите заради високото съдържание на протеини

Приготвяне: 9h 35 min

Лесно

Falafel

Приготвяне: 9h 35 min

Лесно

Съставки:

  • 7 g къри паста
  • 12 g Spices, cumin seed
  • 10 g гарам масала
  • 2 g сода за хляб
  • 500 g сушен нахут
  • 200 g лук
  • 25 g чесън
  • 24 g сол
  • 500 g Масло от рапично семе
  • 50 g листа от магданоз

Начин на приготвяне:

  1. Поставете купа върху капака на чашата, претеглете 500 грама сух нахут. Налейте студена вода в купата с нахута, налейте студена вода (на около 7 см над нивото на нахута). Оставете настрана, за да се накисне за една нощ."

Изтеглете приложението Philipiak Home, в което ще откриете всички рецепти за Cookover

Как да го направя

  • Сканирай QR кода
  • Изтеглете приложението на телефона си
  • Регистрирайте се в приложението Philipiak Home и използвайте пълното съдържание на рецептите за Cookover