Крем супа от леща и тиква

Сгряваща и засищаща крем супа, създадена с помощта на цветна философия за комбиниране на вкусове.

Приготвяне: 40 min

Лесно

Крем супа от леща и тиква

Приготвяне: 40 min

Лесно

Съставки:

  • 850 g Water, tap
  • 1 g бял пипер
  • 1 g индийско орехче
  • 60 g зехтин екстра върджин
  • 200 g 30% сметана
  • 5 g люти чушки
  • 2 g пушен червен пипер
  • 100 g портокалов сок
  • 250 g леща
  • 120 g Средиземноморска есенция CVR
  • 300 g лук
  • 16 g чесън
  • 500 g тиква

Начин на приготвяне:

  1. В чашата добавете 300 г лук, нарязан на дребно, 4 обелени скилидки чесън, 1/2 люта чушка (по желание). Накълцайте за 10 секунди при 10 оборота. Изстържете съдържанието на дъното на чашата с помощта на шпатула. Добавете 60 грама зехтин. Пържат се незапечатани в продължение на 6 минути при 110°C на 4 оборота.

Изтеглете приложението Philipiak Home, в което ще откриете всички рецепти за Cookover

Как да го направя

  • Сканирай QR кода
  • Изтеглете приложението на телефона си
  • Регистрирайте се в приложението Philipiak Home и използвайте пълното съдържание на рецептите за Cookover