Крем супа от леща и тиква
Сгряваща и засищаща крем супа, създадена с помощта на цветна философия за комбиниране на вкусове.
Приготвяне: 40 min
Лесно

Приготвяне: 40 min
Лесно
Съставки:
- 850 g Water, tap
- 1 g бял пипер
- 1 g индийско орехче
- 60 g зехтин екстра върджин
- 200 g 30% сметана
- 5 g люти чушки
- 2 g пушен червен пипер
- 100 g портокалов сок
- 250 g леща
- 120 g Средиземноморска есенция CVR
- 300 g лук
- 16 g чесън
- 500 g тиква
Начин на приготвяне:
- В чашата добавете 300 г лук, нарязан на дребно, 4 обелени скилидки чесън, 1/2 люта чушка (по желание). Накълцайте за 10 секунди при 10 оборота. Изстържете съдържанието на дъното на чашата с помощта на шпатула. Добавете 60 грама зехтин. Пържат се незапечатани в продължение на 6 минути при 110°C на 4 оборота.