Традиционен тартар от говеждо месо

Класическият тартар трябва да се приготвя от говеждо филе. Защото този вид месо е най-крехко.

Приготвяне: 45 min

Лесно

Традиционен тартар от говеждо месо

Приготвяне: 45 min

Лесно

Съставки:

  • 50 g Water, tap
  • 10 g Дижонска горчица
  • 1 g прясно смлян пипер
  • 50 g шалот
  • 3 g билкова сол
  • 5 g Sos worcestershire
  • 30 g мариновани гъби
  • 250 g говеждо филе
  • 20 g Яйчен жълтък
  • 10 g слънчогледово олио
  • 40 g Ogórek, kiszony

Начин на приготвяне:

  1. Разрежете филето без мембраните и твърдите части на две по дължина и след това го нарежете на филийки с дължина 1 см. Поставете ги върху тава, покрита с фолио, така че парчетата месо да не се допират едно до друго. Поставете във фризера за поне 20 минути.

Изтеглете приложението Philipiak Home, в което ще откриете всички рецепти за Cookover

Как да го направя

  • Сканирай QR кода
  • Изтеглете приложението на телефона си
  • Регистрирайте се в приложението Philipiak Home и използвайте пълното съдържание на рецептите за Cookover