Традиционен тартар от говеждо месо
Класическият тартар трябва да се приготвя от говеждо филе. Защото този вид месо е най-крехко.
Приготвяне: 45 min
Лесно
Приготвяне: 45 min
Лесно
Съставки:
- 50 g Water, tap
- 10 g Дижонска горчица
- 1 g прясно смлян пипер
- 50 g шалот
- 3 g билкова сол
- 5 g Sos worcestershire
- 30 g мариновани гъби
- 250 g говеждо филе
- 20 g Яйчен жълтък
- 10 g слънчогледово олио
- 40 g Ogórek, kiszony
Начин на приготвяне:
- Разрежете филето без мембраните и твърдите части на две по дължина и след това го нарежете на филийки с дължина 1 см. Поставете ги върху тава, покрита с фолио, така че парчетата месо да не се допират едно до друго. Поставете във фризера за поне 20 минути.