Супа "Solianka"

Изключително сочна и засищаща супа, която представлява интересна комбинация от множество меса с кисели добавки под формата на мариновани краставици, но също така маслини и лимони. Това е доказателство за вековния произход на това ястие. През XVIII в. използването на маслини и лимони, внесени отдалеч, е било признак за социален статус, който се е наричал "limoncello", откъдето идва и необичайното съчетание на вкусове. Сблъсъкът между модата на вносните съставки с традиционната кухня дава изненадващ резултат. Опитайте, ако това се хареса и на вас.

Приготвяне: 2h 40 min

Лесно

Супа "Solianka"

Приготвяне: 2h 40 min

Лесно

Съставки:

  • 1100 g Water, tap
  • 1 g бахар
  • 100 g Pasta rosołowa - CVR
  • 150 g Pork sausage
  • 1 g дафинови листа
  • 100 g Olives, black
  • 15 g Capres
  • 500 g говеждо месо
  • 180 g лук
  • 16 g чесън
  • 100 g моркови
  • 60 g лимони
  • 50 g допълнително масло
  • 500 g свинска плешка
  • 400 g Сметана, 18% масленост
  • 150 g Пушен бекон без кости
  • 25 g Семена от копър
  • 70 g Целина
  • 25 g листа от магданоз
  • 70 g корен от магданоз
  • 100 g доматен концентрат 30%
  • 100 g Зелени маслини, мариновани, консервирани
  • 250 g Ogórek, kiszony

Начин на приготвяне:

  1. В суха и чиста чаша поставете 1 връзка магданоз и 1 връзка копър, нарязани на 3 см. Нарежете за 5 секунди при 20 оборота. Прехвърлете в затварящ се съд и поставете в хладилника.

Изтеглете приложението Philipiak Home, в което ще откриете всички рецепти за Cookover

Как да го направя

  • Сканирай QR кода
  • Изтеглете приложението на телефона си
  • Регистрирайте се в приложението Philipiak Home и използвайте пълното съдържание на рецептите за Cookover