Марокански кускус
Мароканският кускус е чудесен избор за любителите на кухнята от различни части на света. Той ще се получи добре като самостоятелна веганска салата или закуска, но също така ще допълни чудесно масата на лятно градинско барбекю.
Приготвяне: 45 min
Средно
Приготвяне: 45 min
Средно
Съставки:
- 250 g Water, tap
- 40 g Pasta rosołowa - CVR
- 100 g шалот
- 25 g прясна мента
- 80 g печени бадеми
- 200 g кускус
- 200 g тиквички
- 20 g чесън
- 3 g сол
- 70 g Масло от рапично семе
- 100 g Кайсии, сушени
- 25 g листа от магданоз
Начин на приготвяне:
- Поставете купа върху капака на чаша без запушалка и претеглете 200 грама кускус.