Марокански кускус

Мароканският кускус е чудесен избор за любителите на кухнята от различни части на света. Той ще се получи добре като самостоятелна веганска салата или закуска, но също така ще допълни чудесно масата на лятно градинско барбекю.

Приготвяне: 45 min

Средно

Марокански кускус

Приготвяне: 45 min

Средно

Съставки:

  • 250 g Water, tap
  • 40 g Pasta rosołowa - CVR
  • 100 g шалот
  • 25 g прясна мента
  • 80 g печени бадеми
  • 200 g кускус
  • 200 g тиквички
  • 20 g чесън
  • 3 g сол
  • 70 g Масло от рапично семе
  • 100 g Кайсии, сушени
  • 25 g листа от магданоз

Начин на приготвяне:

  1. Поставете купа върху капака на чаша без запушалка и претеглете 200 грама кускус.

Изтеглете приложението Philipiak Home, в което ще откриете всички рецепти за Cookover

Как да го направя

  • Сканирай QR кода
  • Изтеглете приложението на телефона си
  • Регистрирайте се в приложението Philipiak Home и използвайте пълното съдържание на рецептите за Cookover