Корейско тофу

Идеален за вегани и вегетарианци, любители на ориенталската кухня. Вкусът му е чудесен както горещ, така и студен, например като съставка в кутия за обяд.

Приготвяне: 1h 10 min

Средно

Корейско тофу

Приготвяне: 1h 10 min

Средно

Съставки:

  • 15 g кафява захар
  • 50 g соев сос
  • 20 g пресен джинджифил
  • 50 g сок от лайм
  • 400 g тофу
  • 100 g сладък чили сос
  • 4 g сладък червен пипер на прах
  • 20 g чесън
  • 20 g Сусамово масло
  • 120 g Масло от рапично семе
  • 60 g картофено нишесте

Начин на приготвяне:

  1. В купа, поставена върху капака на чашата, претеглете 60 грама картофено нишесте. Оставете настрана.

Изтеглете приложението Philipiak Home, в което ще откриете всички рецепти за Cookover

Как да го направя

  • Сканирай QR кода
  • Изтеглете приложението на телефона си
  • Регистрирайте се в приложението Philipiak Home и използвайте пълното съдържание на рецептите за Cookover