Корейско тофу
Идеален за вегани и вегетарианци, любители на ориенталската кухня. Вкусът му е чудесен както горещ, така и студен, например като съставка в кутия за обяд.
Приготвяне: 1h 10 min
Средно
Приготвяне: 1h 10 min
Средно
Съставки:
- 15 g кафява захар
- 50 g соев сос
- 20 g пресен джинджифил
- 50 g сок от лайм
- 400 g тофу
- 100 g сладък чили сос
- 4 g сладък червен пипер на прах
- 20 g чесън
- 20 g Сусамово масло
- 120 g Масло от рапично семе
- 60 g картофено нишесте
Начин на приготвяне:
- В купа, поставена върху капака на чашата, претеглете 60 грама картофено нишесте. Оставете настрана.