Пуешко месо в сметанов сос с грис булгур и зеленчуци

Вкусното и цветно ястие ще ви изненада с лекотата на приготвяне и постигнатия вкус. Задушените зеленчуци, грисът и пуешкото месо ще запазят хранителната си стойнос

Приготвяне: 1h

Лесно

Пуешко месо в сметанов сос с грис булгур и зеленчуци

Приготвяне: 1h

Лесно

Съставки:

  • 1000 g Water, tap
  • 0 g черен пипер
  • 30 g Pasta rosołowa - CVR
  • 20 g соев сос
  • 20 g Дижонска горчица
  • 200 g 30% сметана
  • 200 g Крупища от булгур
  • 1 g гранулиран чесън
  • 10 g хрян
  • 4 g мащерка
  • 4 g сладък червен пипер на прах
  • 1000 g пуешко филе
  • 170 g лук
  • 10 g чесън
  • 200 g моркови
  • 2 g сол
  • 200 g карфиол
  • 50 g Масло от рапично семе
  • 20 g Семена от копър
  • 60 g картофено нишесте
  • 200 g Зелен грах, замразен

Начин на приготвяне:

  1. Поставете купа върху капака на чашата и претеглете пуйката. Добавете в купата олиото, соевия сос, мащерката, сладкия червен пипер, гранулирания чесън, солта и щипка черен пипер. Втрийте съставките на маринатата в месото. Оставете настрана в хладилника.

Изтеглете приложението Philipiak Home, в което ще откриете всички рецепти за Cookover

Как да го направя

  • Сканирай QR кода
  • Изтеглете приложението на телефона си
  • Регистрирайте се в приложението Philipiak Home и използвайте пълното съдържание на рецептите за Cookover