Буябес - средиземноморска рибена супа

Класическа френска супа от риба и миди, изключително популярна в северната част на Средиземноморието.

Приготвяне: 1h 30 min

Лесно

Буябес - средиземноморска рибена супа

Приготвяне: 1h 30 min

Лесно

Съставки:

  • 900 g Water, tap
  • 70 g Pasta rosołowa - CVR
  • 2 g дафинови листа
  • 10 g лют червен пипер
  • 100 g шалот
  • 90 g зехтин екстра върджин
  • 600 g Tomato products, canned, puree, with salt added
  • 5 g пресен босилек
  • 350 g сиви скариди
  • 700 g треска
  • 15 g чесън
  • 100 g моркови
  • 150 g сухо бяло вино
  • 100 g Целина
  • 5 g листа от магданоз

Начин на приготвяне:

  1. В една чаша поставете 100 грама обелени и шалот, нарязан на по-малки парчета, 3 обелени скилидки чесън и половин люта чушка без семки. Накълцайте за 10 секунди при скорост от 10 оборота в минута.

Изтеглете приложението Philipiak Home, в което ще откриете всички рецепти за Cookover

Как да го направя

  • Сканирай QR кода
  • Изтеглете приложението на телефона си
  • Регистрирайте се в приложението Philipiak Home и използвайте пълното съдържание на рецептите за Cookover