Гъбена супа с юфка

Вкусна гъбена супа не само за празничната трапеза, но и за цялото семейство. Традиционното полско ястие ще ви изненада с аромата и вкуса на горските гъби.

Приготвяне: 1h 40 min

Лесно

Гъбена супа с юфка

Приготвяне: 1h 40 min

Лесно

Съставки:

  • 1500 g Water, tap
  • 1 g черен пипер
  • 1 g бахар
  • 70 g Pasta rosołowa - CVR
  • 1 g дафинови листа
  • 50 g целина
  • 200 g 18% заквасена сметана
  • 40 g изсушени гъби боровинки
  • 100 g паста
  • 120 g лук
  • 5 g чесън
  • 100 g моркови
  • 3 g сол
  • 50 g допълнително масло
  • 50 g слънчогледово олио
  • 5 g листа от магданоз
  • 50 g корен от магданоз

Начин на приготвяне:

  1. Начупете гъбите (40 г) на малки парченца, залейте ги с 500 г вода и оставете да престоят поне 30 минути.

Изтеглете приложението Philipiak Home, в което ще откриете всички рецепти за Cookover

Как да го направя

  • Сканирай QR кода
  • Изтеглете приложението на телефона си
  • Регистрирайте се в приложението Philipiak Home и използвайте пълното съдържание на рецептите за Cookover