Demikat - крем супа от Бръндза (словашко овче сирене)

Вкусна традиционна словашка супа bryndza с пушен бекон.

Приготвяне: 50 min

Лесно

Demikat - крем супа от Бръндза (словашко овче сирене)

Приготвяне: 50 min

Лесно

Съставки:

  • 1500 g Water, tap
  • 50 g Pasta rosołowa - CVR
  • 150 g 30% сметана
  • 6 g сладък червен пипер
  • 300 g брънза
  • 1 g кимион
  • 250 g лук
  • 5 g сол
  • 120 g обикновени пшенични рула
  • 200 g Пушен бекон без кости
  • 50 g Масло от рапично семе
  • 500 g Картофи, късни

Начин на приготвяне:

  1. Добавете в чашата 250 грама лук, нарязан на по-малки парчета. Смелете го за 10 секунди при скорост от 10 оборота.

Изтеглете приложението Philipiak Home, в което ще откриете всички рецепти за Cookover

Как да го направя

  • Сканирай QR кода
  • Изтеглете приложението на телефона си
  • Регистрирайте се в приложението Philipiak Home и използвайте пълното съдържание на рецептите за Cookover