Demikat - крем супа от Бръндза (словашко овче сирене)
Вкусна традиционна словашка супа bryndza с пушен бекон.
Приготвяне: 50 min
Лесно

Приготвяне: 50 min
Лесно
Съставки:
- 1500 g Water, tap
- 50 g Pasta rosołowa - CVR
- 150 g 30% сметана
- 6 g сладък червен пипер
- 300 g брънза
- 1 g кимион
- 250 g лук
- 5 g сол
- 120 g обикновени пшенични рула
- 200 g Пушен бекон без кости
- 50 g Масло от рапично семе
- 500 g Картофи, късни
Начин на приготвяне:
- Добавете в чашата 250 грама лук, нарязан на по-малки парчета. Смелете го за 10 секунди при скорост от 10 оборота.